top of page
Пошук

Дайджест серіалів про кібербезпеку та медіаграмотність

Цей місяць присвячуємо безпеці в цифровому вимірі 🦾


Згідно з дослідженням Мартіна Гілберта у 1986 році людина за день отримувала обсяг інформації, який можна було помістити у 40 газет 😲


Сьогодні це безперервний потік інформації та сотні повідомлень, які привертають нашу увагу. Інформація = доступність. Але це має багато інших викликів, як-от навмисні маніпуляції та ризик стати жертвою кібершахраїв 🙅


Ми підготували добірку освітніх тематичних серіалів ✍️


🔹Цифрова журналістика (https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-journalism ) 👉 Дізнаєтесь про інструменти для збору інформації, медіаграмотність, журналістику даних та особливості роботи соцмереж.

🔹Обережно! Кібершахраї (https://osvita.diia.gov.ua/courses/attention-cyber-fraudsters ) 👉 Дізнаєтесь, як захиститись від дій зловмисників та ефективно захистити приватні дані від кібератак.

🔹Основи кібергігієни (https://osvita.diia.gov.ua/courses/cyber-hygiene ) 👉 Дзнаєтеся за допомогою реальних прикладів, як не стати жертвами зловмисників.

🔹Very Verified: онлайн-курс з медіаграмотності (https://osvita.diia.gov.ua/courses/very-verified ) 👉 Отримаєте практичні навички медійної та інформаційної грамотності.


Йдемо по нові знання разом 🤍



33 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page