top of page
Пошук

Увага! Зміни в організації освітнього процесу!

Шановні батьки Тринадцятої! 🥰

📣 До Вас звертається адміністрація та вчителі Мелітопольської гімназії № 13 ММР ЗО, де продовжують здобувати українську освіту ваші діти. Ми вдячні Вам за Вашу незламність, віру в освіту України. Якісна освіта – це одне з пріоритетних питань сьогодення. Напевно, кожен із вас замислюється, чи буде працювати гімназія наступного навчального року. На сьогодні ми точно розуміємо, що наша мета – не зупинятися та зробити все, щоб зберегти освіту Мелітополя, щоб ви відчували, що ми поряд. Проте зміни – неминучі.

❗️❗️ Із наступного навчального року наша гімназія об’єднується з Мелітопольською гімназією № 20 ММР ЗО. Ми говоримо про це чесно й відкрито. Не хвилюйтеся: наші вчителі будуть разом із нашими дітьми. Але це залежить і від вас. Чим більше дітей виявить бажання перейти до іншого закладу освіти, тим вищою буде ймовірність залучення педагогів рідної Тринадцятої.

📚 Розуміємо, що вам доведеться пройти додаткові виклики – прийняття іншого закладу освіти, нових учителів. Проте ви можете зберегти клас, у якому ви навчалися минулого року, залишитися з однокласниками, з якими навчалися постійно, з якими легше буде вивчати нові предмети. Упевнені, що вчителі нової гімназії, до якої ви зареєструєтеся, зроблять усе можливе для того, щоб перехід став безболісним і не викликав труднощів з адаптацією дітей та їх підтримкою.

📍 Розуміємо велику відповідальність, яка випала на нашу долю – підтримувати українську освіту, випробовувати на міцність колективи, вірити в майбутнє нашої держави. Ми готові не перевантажувати дітей та всіляко допомагати у виконанні завдань, щоб навчання було вмотивованим та цікавим.

Закликаємо вас підтримати такі ініціативи, адже з вашими дітьми й надалі працюватимуть досвідчені педагоги, які забезпечать комфортні та безпечні умови навчання!


📌📌📌 Для цього необхідно:

✅ написати заяву про зарахування до Мелітопольської гімназії № 20 ММР ЗО за наданим зразком https://cutt.ly/rezZ6P24;

✅ підготувати фото (скан-копії) документів: свідоцтва про народження дитини, паспорта дитини (лицьовий і зворотний боки ІD-картки), ІНН;

✅ надіслати заяву та документи на електронну пошту abcd@mg13.ukr.education.


📝 Усі запитання Ви також можете надсилати на офіційні контакти Мелітопольської гімназії № 13 ММР ЗО:

💌 електронна пошта abcd@mg13.ukr.education

💌 адміністратор гугл-класів classroom@mg13.ukr.education


Із турботою Ваша Тринадцята 😍




43 перегляди0 коментарів

Comentários


bottom of page