top of page
Пошук

Як покращити емоційний стан батькам?

Любі наші батьки! Ми весь час турбуємося про наших дітей. Іноді забуваючи, що безпека і добробут дітей залежить і від Вашого емоційного стану. У передсвяткові дні дозвольте Вам про необхідність потурбуватися про себе.

Ось декілька порад:


🧘🏻‍♀ Турбота про тіло

Те, як людина почувається фізично напряму впливає на її емоційний стан. Тож бережіть себе, займайтесь спортом, та якщо є проблеми зі здоров'ям, звертайтеся до лікаря. Не варто відкладати турботу про себе на "після війни".


🥑 Здоровий раціон

Збалансоване харчування — важлива складова щодо стабілізації емоційного стану.


🍁 Свіже повітря

Недостатня кількість свіжого повітря може викликати відчуття задухи та головний біль. Намагайтесь вийти прогулятись хоча б раз на день, якщо це можливо.


📲 Відмова від постійного моніторингу новин

Відпишіться від зайвих каналів, які здебільшого дублюють одну й ту саму інформацію. Переглядайте новини 2 рази на день (наприклад, зранку та ввечері).


🎼 Прослуховування музики

Музика має вплив на наші почуття й здатна викликати появу різних емоцій. Прослуховування музики може як збадьорити, так і заспокоїти.


🛌 Якісний сон

Неможливо почуватися емоційно врівноваженим, якщо ви маєте проблеми зі сном. Тому дбайте про свій сон. За потреби зверніться до психотерапевта по кваліфіковану допомогу. #освіта_Mlt



38 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page