top of page
Пошук

До уваги випускників! Документи про освіту!

Дорогі наші випускники 9 класів!

🤩 Вітаємо Вас з отриманням першого важливого документа про освіту – Свідоцтва про здобуття базової середньої освіти!!! 🏆✨


📣 Повідомляємо Вам про те, що документи про здобуття базової середньої освіти (скани свідоцтва та додатка до нього) опубліковані в гугл-класі в розділі "Документ про базову середню освіту". Електронні копії документів можна завантажити в PDF-форматі.


📣 Отримати оригінали документів про освіту можна в Запорізькій гімназії № 41 Запорізької міської ради Запорізької області за адресою:

📍 69037, м. Запоріжжя, вул. Миру, буд. 6

 📣 Отримати оригінали документів можна одному з батьків, іншим законним представникам або іншим особам за дорученням, засвідченим нотаріально або керівником установи, підприємства, організації, органу місцевого самоврядування.

📝 Для отримання через дипломатичні установи документів випускників, які перебувають за кордоном, необхідно звернутися до директора Запорізької гімназії № 41 Запорізької міської ради Запорізької області із заявою, зразок якої розміщено на сайті закладу за посиланням: http://www.znvk41.school.social/announce&id=4

Звертаємо Вашу увагу, що писати заяву треба після отримання Вами скану документів (заява чинна впродовж 5 днів).


Якщо Ви не можете отримати оригінал документа в Запоріжжі, то НЕ переживайте. Ви можете його не отримувати зараз, якщо Вам не потрібен оригінал для подальшого вступу і наразі достатньо відсканованої версії.

📌 Невидані оригінали документів випускників 2023/2024 н.р. зберігатимуться в Запорізькій гімназії № 41 Запорізької міської ради Запорізької області в період дії воєнного стану та впродовж року після його завершення.

📌 Випускникам 2021/2022 н.р. та 2022/2023 н.р. нагадуємо, що Ваші документи (оригінали) з минулих років теж зберігаються в Запорізькій гімназії № 41 Запорізької міської ради Запорізької області. За сканкопіями Ви можете звертатися до нас за офіційними контактами нижче.


💯✨ Тринадцята вірить у своїх випускників та бажає успіхів у подальшому навчанні в закладах освіти рідного Мелітополя для здобуття повної загальної середньої освіти!


✅✅✅ Усі запитання Ви можете надсилати на офіційні контакти нашої гімназії:

💌 електронна пошта abcd@mg13.ukr.education

💌 Viber, Telegram, WhatsApp за номером +380960886085

💌 адміністратор гугл-класів classroom@mg13.ukr.education


Разом ми знайдемо вихід із будь-яких ситуацій 🤗


🤩 Дякуємо, що МИ зробили це РАЗОМ 👏✨

❤️ Ваша Тринадцята любить Вас! Бережіть себе ✨




26 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page