top of page
Пошук

Важлива інформація! Підсумкові роботи за ІІ семестр

Оновлено: 14 трав.

Шановна громадо улюбленої Тринадцятої! 😍


🔔 У травні на наших учнів та учениць чекає:

1-4 класи - підсумкове оцінювання;

5-9 класи - семестрове та річне оцінювання.

✅ Підставою підсумкового оцінювання учнів 1-4 класів будуть результати діагностувальних робіт за І і ІІ семестри, активність у гугл-класі та самооцінювання учнями рівня опанування навчального матеріалу за І і ІІ семестри 2023/2024 н.р.

✅ Підставою семестрового оцінювання учнів 5-9 класів буде результат підсумкової роботи за ІІ семестр, активність у гугл-класі та самооцінювання учнями рівня опанування навчального матеріалу за ІІ семестр 2023/2024 н.р.; підставою річного оцінювання - результати оцінювання за І і ІІ семестри.

⏰ Написання підсумкових/діагностувальних робіт з усіх предметів триватиме в період із 01.05.2024 по 17.05.2024.

✅ З урахуванням побажань учнів та з метою раціонального розподілу вашого часу Графік написання підсумкових/діагностувальних робіт має довільний характер для виконання впродовж усього періоду написання, тобто ви можете виконувати підсумкові/діагностувальні роботи з 01.05.2024 по 17.05.2024, самостійно вибираючи зручний для себе час і зручну для себе послідовність предметів. Радимо не робити все за один раз, але й не відкладати на останок, не перенапружуйтеся й бережіть себе 🥰

✅ Усі педагогічні працівники, задіяні в проведенні підсумкових/діагностувальних робіт, перебувають на підконтрольній Україні території. Не хвилюйтеся, конфіденційність персональних даних та результатів підсумкових/діагностувальних робіт гарантується.


✳️ Графік написання діагностувальних робіт для учнів 1-4 класів ви можете відкрити за посиланнями:

📌 1 клас https://cutt.ly/bw6WAzRi

📌 2 клас https://cutt.ly/Gw6WANdR

📌 3 клас https://cutt.ly/1w6WSc5g

📌 4 клас https://cutt.ly/Lw6WSMZO


✳️ Графік написання підсумкових робіт для учнів 5-9 класів ви можете відкрити за посиланнями:

📌 5 клас https://cutt.ly/ww6WmW5l

📌 6 клас https://cutt.ly/Tw6WmMnv

📌 7 клас https://cutt.ly/fw6WQznz

📌 8 клас https://cutt.ly/cw6WQ1Fg

📌 9 клас https://cutt.ly/Ww6WP2yl


✅ Якщо посилання на підсумкову/діагностувальну роботу не відкривається в гугл-класі, скопіюйте його та вставте в пошуковий рядок вашого браузера.

✅ Також ви можете знайти Графік написання підсумкових/діагностувальних робіт у гугл-класах та Telegram-каналі https://t.me/melitG13.

📳 На підсумкову/діагностувальну роботу з кожного предмету учні матимуть ОДНУ спробу, але НЕ обмежену в часі. Не переживайте, якщо зникне інтернет або світло під час виконання. Після відновлення зв'язку ви зможете знову увійти та продовжити роботу (гугл-форма має запам'ятати місце зупинки, якщо ви правильно увійдете у свою пошту перед початком виконання). Натискайте "надіслати" тільки тоді, коли вже точно хочете завершити роботу та відправити її на перевірку.


❗️❗️❗️ Якщо ви не встигли виконати підсумкові/діагностувальні роботи в указаний період через причини, які від вас не залежали, повідомте про це всіма доступними способами на офіційні контакти нашої гімназії:

💌 електронна пошта abcd@mg13.ukr.education

💌 Viber, Telegram, WhatsApp за номером +380960886085

💌 адміністратор гугл-класів classroom@mg13.ukr.education


✅ Оцінки за підсумкові/діагностувальні роботи будуть надіслані на вказані під час виконання робіт електронні пошти з 20.05.2024 по 22.05.2024.

✅ Результати підсумкового оцінювання для учнів та учениць 1-4 класів, семестрові та річні оцінки для учнів та учениць 5-9 класів будуть виставлені в гугл-класах та електронних журналах до 31.05.2024.

📳 Радимо скористатися будь-якою можливістю, щоб виконати підсумкові/діагностувальні роботи, адже дуже важливо не втратити рік навчання за українськими програмами. Ми завжди поряд і підтримаємо.


Успіхів вам! 😍




62 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page